Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία GK Color εδρεύει στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στον τομέα εφαρμογής χρωμάτων, κονιαμάτων και ρητινούχων δαπέδων.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Νίκο Γαλανόπουλο και τον Παναγιώτη Κικιβαράκη, οι οποίοι έχοντας ως βάση την πολυετή τεχνική εμπειρία τους σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και την άριστη κατάρτιση στο πεδίο δραστηριοποίησής τους, δημιούργησαν μια σύγχρονη εταιρεία που συνδυάζει την τεχνογνωσία και την αποτελεσματικότητα, για την παροχή τεχνικών υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.

Στόχος της εταιρείας είναι η ικανοποίηση του πελάτη, παρέχοντας βέλτιστες λύσεις για κάθε περίπτωση ξεχωριστά, είτε αυτή αφορά Κτηριακές, Ξενοδοχειακές και Βιομηχανικές εγκαταστάσεις, είτε Κατοικίες και Επαγγελματικούς χώρους, σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες του πελάτη.

Διαθέτοντας άρτια καταρτισμένο προσωπικό και πλήρη εξοπλισμό, η εταιρεία επιτυγχάνει τη σωστή διαχείριση των έργων και την εφαρμογή κατάλληλων διαδικασιών σχεδιασμού και ελέγχου, για την παροχή άριστων υπηρεσιών και την εκτέλεση και ολοκλήρωση των εργασιών εντός των προσυμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων.

info@gkcolor.gr | gkcolor@gmail.com
694 76 87 340694 88 95 354
Χατζηαποστόλου 36, 104 43, Αθήνα